Преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на

...
Преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на
Коментари Харесай

Трагедия e, извинявам се: Проговори Начо Пантелеев за катастрофата с Ферарио Спасов

Преди година 24-годишният мъж е бил упрекнат в владеене на опиати
Обвиненият за злополуката, при която в събота почина футболният треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев, не си спомня елементи от случая. Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ юристът му Венцислав Фоти. За пръв път след злополуката проговори и самият Пантелеев. Той се извини и съобщи, че случилото се е покруса.

Междувременно нови обстоятелства излязоха към злополуката. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е лишил шофьорската брошура на обвинявания мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и възбрана да напуща страната, настояват източници на медията. Кожухаров обаче съобщи, че физически шофьорската брошура на обвинявания мъж е взеета незабавно след случая.

Днес самият Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, само че по друго обвиняване. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил упрекнат в владеене на опиати.

Днес изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на независимост с подписка Начо Панталеев. През миналата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвинен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР