Преди две години семейство Лезерман "осиновява" черно-бял котарак на име

...
Преди две години семейство Лезерман "осиновява" черно-бял котарак на име
Коментари Харесай

Грижовен котарак изпраща малката си собственичка до училище всеки ден ВИДЕО

Преди две години семейство Лезерман "осиновява " черно-бял котарак на име Крейг, който чакал новия си притежател в клетка в магазин за домашни любимци в продължение на осем месеца.

Когато Джесика Лезерман видяла тъжния и уединен котарак в магазина, тя просто не могла да го подмине и убедила брачна половинка си да го вземе вкъщи.

"Сега Крейг живее най-хубавия си живот: той е доста образован, капризен и добре хранен котарак. И в случай че мислите да "осиновите " стара котка, спрете да се колебаете и просто го направете! ", споделя Джесика Лезерман.

Котаракът се оказал освен влюбчив и добросърдечен, само че и извънредно грижлив и виновен: когато 7-годишната собственичка на Крейг стартира да върви на учебно заведение, котаракът я съпровожда до рейса всеки ден рано заран, а следобяд я посреща.



Котаракът чака тя да се качи на рейса и да седне и едвам по-късно се прибира у дома с възприятие на изпълнен дълг. След няколко часа той още веднъж излиза на открито, сяда на тревата и чака дребната си господарка да се върне.

Крейг не е бил особено обучаван да изпраща и посреща момичето; той самичък е избрал да бъде грижлив огромен брат и правилен другар за нея. Необичайният табиет на Крейг го е популяризирал: познават го всички съседи на семейство Лезерман, които постоянно са любопитни за дейностите му, както и милиони консуматори на TikTok, които са научили за него от видеоклиповете, оповестени от Джесика в последно време.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР