Преди дни стана ясно, че 55-годишният продуцент и финансист Стив

...
Преди дни стана ясно, че 55-годишният продуцент и финансист Стив
Коментари Харесай

Колко разстроена е Елизабет Хърли от самоубийството на бившия ѝ

Преди дни стана ясно, че 55-годишният продуцент и финансист Стив Бинг е скочил от 27-ия етаж на постройката, в която живее, намираща се в Сенчъри Сити, Калифорния. Случаят бе разгласен като самоубийство, само че следствието на гибелта му към момента продължава.

Като една от аргументите за самоубийството на Стив Бинг, се показва депресията, подбудена от неналичието му на обществени контакти по време на домашната изолираност, поради пандемията от ковид.

Пряко наранена от нещастието се оказва Елизабет Хърли, която освен имаше връзка със Стив Бинг през 2001 година, само че от него тя роди единствения си наследник Деймиън.
 Елизабет Хърли, роклята ѝ преди 21 години и по какъв начин наподобява в нея актрисата през днешния ден
Елизабет Хърли - 21 години по-късно и все по този начин секси

Който го може, си го може

За да отдаде респект на бащата на детето си, актрисата разгласява в своя Instagram профил серия от техни общи фотоси, които двамата са си правили по време на връзката им.

" Натъжена съм оттатък границите на вероятното за това, че някогашният ми сътрудник Стив към този момент не е измежду нас. Това е ужасяващ край. Времето, което прекарахме дружно, беше доста щастливо. Публикувам тези фотоси, тъй като въпреки да преживяхме някои сложни времена, хубавите мемоари за този благ и любящ човек са по-важни ", написа Елизабет Хърли под фрагментите.

View this post on Instagram
A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on Jun 23, 2020 at 3:03am PDT

Тя добавя, че през последната година двамата още веднъж са станали близки и последно са говорили на 18-ия рожден ден на сина им. Актрисата не пропуща да изкаже своите благодарности на всички хора за прелестните известия и поддръжката, която са ѝ оказали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР