Преди дни се появи информация, че капитанът на националния ни

...
Преди дни се появи информация, че капитанът на националния ни
Коментари Харесай

Ивелин Попов броил 10 000 паунда за екип на Гунди от мача с Англия, който... не е от въпросната среща

Преди дни се появи информация, че капитанът на националния ни тим Ивелин Попов е закупил на търг в Англия против 10 000 паунда тениска с №9 на Георги Аспарухов. С нея Гунди вкарва гола за България против англичаните на " Уембли " при равенството 1:1 през 1968 година. Оказва се, че Попето се е сдобил с... различен екип. Това разкри известният състезателен публицист Станил Йотов.

" Постъпката на Попето е доста благородна от тази позиция, че е решил да резервира в България една светиня от историческото завещание на футбола ни. С тази разлика, че въпросния екип, който Попов демонстрира, няма по какъв начин да бъде този, с който Гунди вкарва гола!

Това си проличава по номерата - на същинската от мача на " Уембли " номер 9 е изписан по напълно различен метод, в сравнение с експоната в рамката. Не знам по какъв начин това не направи усещане на никого и преди няколко дни, когато излезе фотографията на притежавания от Попето екип. Може да е от някакъв авариен комплект на тима, само че във всеки случай тази фанелка изрично не е носена от Аспарухов на " Уембли ".

 Снимка 395303
Източник:

Разговарях и с Лита, вдовицата на Гунди, тя също описа доста забавни неща. И е безапелационна, че след мача Гунди не си е разменял екипа с никого, а най-вероятно го е върнал на домакина на тима. Историята е доста дълга и забавна за това по какъв начин изобщо се стига до заблудата, че на търга продават фанелката на Гунди.

 Снимка 395302
Източник:

Все отново Ивелин заслужава хвалба, защото е купил тениската с положително желание, въпреки и да не е знаел, че това не е оригиналът. Бих споделил обаче, че експонатът на Попето също има висока стойност - той е удостоверение на почитта в чужбина към достиженията на футболна България от тези времена, и неслучайно е прекарал толкоз дълго време изложен на стадион " Ъптън Парк ", написа Йотов във " Facebook ".

 Ивелин Попов призна: Ситуацията при мен е малко комплицирана
Ивелин Попов призна: Ситуацията при мен е малко комплицирана

" Искам повече игрово време ", съобщи Попето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР