Преди дни самата тя коментира, че започва да си мисли,

...
Преди дни самата тя коментира, че започва да си мисли,
Коментари Харесай

Шефът На Герб С Взривяваща Бомба За Съмнителните Катастрофи На Корнелия Нинова! Това Не Очакваше, Да Си

Преди дни самата тя разяснява, че стартира да си мисли, че вторият случай с нея, станал в границите на малко време и с автомобил на една и съща таксиметрова компания, не е съвпадане.

При първия случай, когато такси се заби в служебния автомобил на Нинова, тя получи камшичен удар и към 2 седмици бе с шина на врата. При втория, станал преди дни, социалистката се размина без нови контузии, само че се наложи отново да постави шината, тъй като остарялата контузия се задействала.

На въпрос на Нова телевизия тази заран дали се тормози за Корнелия Нинова, Цветан Цветанов отговори:

" С тези произшествия, които зачестиха, по отношение на таксиметровите удари – да. Но считам, че тя наподобява добре, в положително положение, и съм уверен, че всеки един водач ще може да си сътвори нужната среда в нейната партия да бъде уважавана, и да може да дават различни решения за ръководството на страната ".

Запитан дали като някогашен вътрешен министър прави обосновано съмнение, че това не е инцидентно, той разяснява:

" Доколкото знам, водачите, които са блъснали автомобила на Корнелия Нинова, са разнообразни, само че водачът, който е управлявал колата й, е еднакъв. От тази позиция, просто считам, че би трябвало да смени водача. Смятам, че това е вярното. И това, което би трябвало да предприеме, е фактически да не си излага на риск живота при същия водач, който при подобен къс интервал от време е позволил да бъдат осъществени два пътно-транспортни случая ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР