Преди дни обявиха сензационната и дълго чакана новина за завръщането

...
Преди дни обявиха сензационната и дълго чакана новина за завръщането
Коментари Харесай

Защо не са го поканили Ивайло Захариев за новия сезон на Под прикритие

Преди дни оповестиха сензационната и дълго чакана вест за завръщането на обичания сериал " Под прикритие ".

Обществената телевизия ще излъчи шести сезон на крими кино лентата, който завладя всички български фенове. 

Часове след тази вест на протест се надигнаха огромна част от известните артисти от кино лентата, сценаристи и режисьори, които от години водят правосъдни каузи с медията и настояват, че Българска национална телевизия не уважава авторските им права. И напълно естествено са отказали да се включат в фотосите на новия сезон. Най-гневен от всички се оказа актьорът Ивайло Захариев, който стана известен с героя си Мартин от паметния филм. 

Актьорът от години води правосъдни борби против Българска национална телевизия и до момента е разкрил доста от задкулистните игри на малкия екран и хората, които не почитат права на целия екип на " Под прикритие ".

Ето какво написа той във връзка новината за завръщането на сериала: 

" Защо ли не се сюрпризирам, че Българска национална телевизия отново демонстрират, че не почитат авторските права... Доколкото знам има сътрудници артисти, които са отказали височайшата покана да вземат участие в това пробуждане на мумиите, наречено Шести сезон, за което имат моето огромно почитание.

А тъй като откогато излезе новината има хора, които ме питаха дали ще вземам участие - не, не са ми звъняли за това продължение. Може би съм доста заплашителен, тъй като си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им.

Вярвам, че креативният екип, които са се събрали, са стойностни хора и могат да основат положително нещо, само че продуцентските сили на сегашната администрация на малкия екран е под въпрос. Моите възторженостти за Теодора и Георги, които не мълчат! ". 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР