Преди дни министър-председателят Бойко Борисов навърши 61 години. На личните

...
Преди дни министър-председателят Бойко Борисов навърши 61 години. На личните
Коментари Харесай

Семейството на Бойко Борисов, за което никой не говори

Преди дни министър-председателят Бойко Борисов навърши 61 години. На персоналните си празници министър председателят обича да събира край трапезата в Банкя единствено най-близките си хора. Сред малцината постоянно мечтани посетители са щерка му Венета, зетят Иван, двете внучета Бойко и Иван, както и по-голямата му сестра Краси и нейното семейство.

Д-р Красимира Иванова - по-голямата сестра на Борисов, от дълго време е под светлините на прожекторите като един от най-хубавите неонатолози у нас. Тя завежда отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница " Света София “, а в ръцете ѝ са проплакали хиляди щастливи бебета.

За нейното семейство обаче не се знае съвсем нищо. Синът ѝ Димитър – племенник на премиера, е на 40 години и е горделив татко на три деца. Първородният му наследник, който носи неговото име, се роди през 2014 година Три години по-късно фамилията се разшири с още двама членове едновременно, тъй като Митко и половинката му Теодора станаха родители на близнаци. Макар да се родиха в навечерието на имения ден на татко си, 25 октомври, майката и таткото ги нарекоха Краси и Боби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР