Преди дни Мадона успя отново да ни изненада, но не

...
Преди дни Мадона успя отново да ни изненада, но не
Коментари Харесай

Мадона, новото й гадже Аламалик Уилямс и какво мислят родителите му за връзката им

Преди дни Мадона съумя още веднъж да ни изненада, само че не с следващата си провокативна ария или видеоклип. 61-годишната певица към този момент не крие интимната си връзка с едвам 26-годишния Аламалик Уилямс.

Двамата бяха снимани да си разменят милувки на хотелска тераса пред погледите на дъщерята на Мадона Лудрес, която е съвсем набор на гаджето на майка си.

Но очевидно възрастовата разлика от 35 години по никакъв метод не тормози нито певицата, нито младия танцьор. А връзката им като че ли към този момент е минала границата на почтения флирт.

Според хора от екипа на Мадона, тя и Аламалик, който е част от балета на турнето Madame X, двамата имат връзка от близо година. Скоро откакто целия свят разбра за нея пък, родителите на Уилямс взеха решение да я разясняват обществено.

Те обявиха, че певицата може да е по-възрастна от тях, само че не виждат никакъв проблем в това, тъй като любовта не познава граници. Майката и бащата на танцьора са се срещали персонално с Мадона и тя им е споделила, че има съществени проекти със сина им откакто завърши турнето й. Успокоила ги е, че в действителност го обича и ще се грижи за него.

Двамата са безапелационни, че нямат нищо срещу, в случай че един ден изпълнителката и Уилямс решат да минат под венчилото. Сигурни са, че тя не го употребява и че няма да разбие сърцето му. Аламалик е интелигентен и преклонен, касае се към Мадона с уважението, което тя заслужава, само че не прекалява. А на нея доста й харесва да бъдат дружно, счита, че си пасват идеално, написа The Sun.

Когато двамата стартират да работят заендо, танцьорът има другарка, само че се разделят, тъй като тя ревнува от Мадона. А до какво тъкмо по-сериозно ще докара тази на пръв взор обречена връзка, единствено времето ще покаже. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР