Преди дни Кайо качи снимка в социалните мрежи, на която

...
Преди дни Кайо качи снимка в социалните мрежи, на която
Коментари Харесай

Калин Терзийски се похвали: Спрях алкохола, вдигам щанги

Преди дни Кайо качи фотография в обществените мрежи, на която наподобява съществено измършавял. Десетки негови фенове се тормозиха по отношение на положението му.

" Няма по какъв начин да наподобявам стегнат на 48 година, само че пробвам да се подкрепям. Тичам всеки ден по 3 километра, след това подвигам щанги ", разкрива пред " България Днес " писателят. След като предходната година Терзийски бе на границата сред живота и гибелта, той взема решение да се вземе в ръце и да живее по-здравословно. Споделя, че тогава изглеждал отекъл и по-едър, тъй като изпивал по 4 л вино дневно.

След като е признат по неотложност в болница с остро инфектиране на панкреаса и чернодробни проблеми и оцелява по знамение, Кайо е твърдо решен да преобрази изцяло всекидневието си. Едно от нещата, които не помни вечно, е алкохолът.

Днес Терзийски не пие и е удовлетворен от себе си. Разкрива, че пътят да се запази и да живее пълноценно не бил елементарен. Затова до него неразделно е жена му Ивана, която го поддържа във всяко начинание. Именно тя упорства той да постъпи в болница, с цел да се лекува.

" Добре че се вслушах в нея, с цел да съм още жив. Дори откакто излязох от болница, тя е тази, която за няколко месеца ме подвигна на крайници и поради която имам силата да върша всичко ", връща лентата Терзийски. Именно откакто влиза в болница, схваща, че значими добавки като калий са били в толкоз минимални равнища, че е могъл да почине.

Писателят показа, че лечебните заведения са най-омразното му място и мъчно приел мисълта, че ще лежи няколко дни там.

Разкрива, че след хоспитализацията измененията в живота са му доста. Днес Кайо амбициозно се е устремил да издаде следващата си стихосбирка. Споделя, че самичък ще я напечата и популяризира. " Издателствата взимат големи проценти от продажбата на книга, а работата им е 20 часа. Какво получават писателите, които са работили над труда си 1-2 години - оскъдни и смешни пари ", гневи се Кайо.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР