Преди дни, Илон Мъск коментира снимка на Белоградчишките скали, направена

...
Преди дни, Илон Мъск коментира снимка на Белоградчишките скали, направена
Коментари Харесай

Три дискотеки, в които искаме да заведем Мъск, ако дойде в дивия Северозапад

Преди дни, Илон Мъск разяснява фотография на Белоградчишките скали, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. „ Сигурен съм, че това беше в Elden Ring “, написа Мъск под фотографията, като съпостави мястото с видеоигра. После пък се разбра, че милиардерът и притежател на Туитър е направил питане към файн дайнинг ресторанта ONÀ в село Стакевци за резервация, а най-после стана ясно, че сякаш желал да посети страната ни през април. Каквато и да е истината, ние незабавно предлагаме три турбо нощни заведения, в които да заведем богът на обществените мрежи, с цел да усети какво се споделя български ваучър. Ето къде с Мъск ще мятаме салфетки до ранни зори:

3 BIJOU – то във Враца

Ако Мъск пристигна в Дивия Северозапад първо ще го напият, след това може и малко да го понабият, само че най-после ще му дадат купата пустиняк и всичко ще бъде наред. След нея незабавно ще го вкарат на някое свиреп афтърпарти в BIJOU – то във Враца и тогава той ще разбере какво значи да клатиш глава на рап части на DJAANY и да завършиш на пет дребни гроздове с шлагерите на Преслава.

Виж още: Паднал ангел: Tattstoner прекали за следващ път, упрекнаха я в седемте смъртни гряха

2 Plazza, Megami Club и другари

След Северозапада, Илон сигурно би трябвало да мине през Студентски, с цел да разиска по какъв начин се върти бизнес с бате Коце на по две дребни и да се тагне от Megami. Ако не е мятал салфетки в тези нощни заведения, в случай че не е виждал български танцьорки и не е пял с цялостно гърло „ 1000 пъти кючек “ – спейс богът все едно не е бил у нас и не е живял.

Виж още: Коледа по американски: Дени от Един за различен сподели в каква приказка живее 

1 PM Club и Bedroom

За край бихме завели бате Илон на лъскавото, където идват всички от горните нощни заведения, само че пият Моет и се вършат на културни на леко хаусче и електронно. Тогава сме сигурни, че откакто си тръгне от България за него ще се носят следните митове – „ Напие се в Белоградчик. Купи АЕЦ Козлодуй. Съкрати половината личен състав. Ще изстрелва сувлаки от Враца. Започне да строи цех на Тесла в Монтана, танцува на Галена. Изтрезнее след седмица. Вика и тука БЕХ и тука пих – същински българин “.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР