Преди ден принц Хари и Меган Маркъл участваха на първото

...
Преди ден принц Хари и Меган Маркъл участваха на първото
Коментари Харесай

Хари и Меган - замесени в почти фатално автомобилно преследване

Преди ден принц Хари и Меган Маркъл участваха на първото си публично обществено събитие от доста месеци насам. Херцогинята получи премия в Ню Йорк и беше придружавана от брачна половинка си, и майка си.
 Меган Маркъл и принц Хари - с впечатляваща обществена демонстрация в Съединени американски щати
Изненадващият избор на Меган Маркъл

Херцогинята получа премия

А за какво толкоз рядко виждаме Хари и Меган на обществени места стана ясно единствено часове по-късно. Според информация на CNN автомобилът на фамилията е бил преследван от папараци, а изходът от преследването е бил " съвсем пагубен ".

Полицията на Ню Йорк оповестява, че до злополука не се е стигнало, само че това не омаловажава обстоятелството, че принцът и брачната половинка му бяха съвсем застигнати от ориста на майка му принцеса Даяна. Ето и част от формалното изказване на двойката.

" Миналата нощ херцогът и херцогинята на Съсекс, и госпожа Рагланд (майката на Меган - б.а.) бяха намесени в съвсем съдбовно автомобилно гонене, провокирано от няколко доста нападателни папараци. "

Говорителят на Хари и Меган прецизира, че съвсем два часа колата им се е опитвала да избяга от папараците, които са ги преследвали с коли, мотоциклети и скутери. Междувременно едвам не е провокирала злополука и едвам е избегнала конфликт с пешеходци.

Той добавя, че фамилията на принца схваща интереса към себе си, който е естествен, когато си обществена персона, само че не би трябвало да бъде за сметка на сигурността на никого. През 1997 година Хари и Уилям губят майка си принцеса Даяна точно след злополука, провокирана от папараците, които преследват колата й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР