Преди да стане известна като д-р Куин Лечителката, Джейн Сиймур

...
Преди да стане известна като д-р Куин Лечителката, Джейн Сиймур
Коментари Харесай

На 72 години тя поддържа страхотната си кожа с най-обикновени продукти

Преди да стане известна като доктор Куин Лечителката, Джейн Сиймур бе момичето на Бонд във кино лентата " Живей, а другите да умрат “ от 1973 година, където играе с Роджър Мур. И май от този момент нищо не се е трансформирало. Защото тя е все по този начин приятно секси. 

Актрисата продължава да впечатлява своите почитатели с съвършена визия. Преди броени дни Джейн се появи на събитието EMMY Brunch в Калифорния и още веднъж прикова погледите.

Преди време Сиймур бе споделила, че се е отказала от ботокса, с цел да резервира лицето си живо. " Като актриса, за мен е значимо, когато съм ядосана да можете да видите, че съм ядосана “, изясни тя. 

Казва, че най-важната ѝ грижа за кожата е да я почиства добре.

" Почиствам доста добре и ексфолирам, а за през нощта употребявам артикул с ретинол. След това на сутринта нежно ексфолирам мъртвите кожни кафези и по-късно не преставам с рутината си с прекрасен серум... масла или кремове. “ 

Джейн мие лицето си два пъти на ден с извънредно гальовен бебешки сапун без нападателни съставки.

Храни се здравословно, следва средиземноморската диета и не прекалява с месото, написа woman.bg. От време на време пости в опит да " рестартира “ и тялото си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР