Преди да спечели титла с Бостън Селтикс през 2008 г.,

...
Преди да спечели титла с Бостън Селтикс през 2008 г.,
Коментари Харесай

Кевин Гарнет за собственика на Минесота: Не правя бизнес със змии

Преди да завоюва купа с Бостън Селтикс през 2008 година, домът на Кевин Гарнет бе в Минесота. Кей Джи прекара 12 години при " вълците " сред 1995 година и 2007 година, като към момента е водач по съвсем всеки статистически параграф в историята на Минесота. Но все пак потникът му с №21 не е изваден от приложимост от организацията на Тимбъруулвс, а една от аргументите за това е точно Гарнет. В изявление за The Athletic " Големият билет " назова притежателя на Минесота Глен Тейлър " змия " и съобщи намерено, че " не прави бизнес със змии ".

Kevin Garnett says he doesn’t want his Timberwolves jersey retired because “I don’t do business with snake mu’f**kas” referring to Timberwolves owner Glen Taylor pic.twitter.com/tTwSW2aCHN
— NBA RETWEET (@RTNBA) April 7, 2020 " Няма причина да се окайвам. Просто не преставам напред. Ценя моите години в Минесота. В този миг не желая никакви връзки с Глен Тейлър, корпорацията му или нещо обвързвано с него. Обичам Тимбъруулвс, постоянно ще обичам момчетата си, постоянно ще обичам хората, на които им пука за мен. Винаги ще има особено място в сърцето ми за Минеаполис и Минесота. Но аз не върша бизнес със змии. Не върша бизнес със змийски ш*баняци. Опитвам се да не върша бизнес с хора, които са открити змии или хора, които са сходни на змии ", атакува Гарнет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР