Преди да съобщи на света новината за диагнозата си рак

...
Преди да съобщи на света новината за диагнозата си рак
Коментари Харесай

„Знаем през какво преминава Кейт Мидълтън и какво ще я разбие“

Преди да заяви на света новината за диагнозата си рак предходната седмица, целта на принцесата на Уелс беше да каже на трите си деца какво става на.

Това ще резонира с други майки, които са се сблъсквали да споделят на младежи, че те или различен непосредствен човек има рак. Разговаряхме с две майки, чийто личен опит да описват на децата за рака ги е въодушевил да напишат книги, с цел да оказват помощ на дребните да схванат.

Когато Линси Грегъри, на 39, беше диагностицирана с левкемия, тя се опасяваше да каже на децата си Тео, на осем години и Тили, пет. Дъщеря й беше единствено на шест месеца по това време, само че Тео, тогава на три години, беше комплициран от мисълта, че майка му прекарва седмици в болница, с цел да получава химиотерапия.

„ Беше подобен потрес, когато имах диагноза “, споделя Линси. „ Но първата ми мисъл беше за децата. Напълно разбирам през какво минава Кейт. Бях с разрушено сърце, че не бях с тях по време на лекуването си и главната ми цел беше да ги защитя от самото начало.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР