Преди да направи рязък завой към политиката, Асен Василев не

...
Преди да направи рязък завой към политиката, Асен Василев не
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Асен Василев провален оперен певец, вземал уроци при тенор от Миланската скала

Преди да направи внезапен завой към политиката, Асен Василев не съумял да прокопса в кариерата си на оперен артист. Докато към момента живеел в Щатите, той посещавал уроци по пеене при тенор от Миланската канара. Така и обаче звездата му не могла да изгрее, въпреки от дребен да имал певчески заложби.

Още като възпитаник хасковлията се изявявал в учебния хор „ Лира “ към езиковата гимназия в родния му град. Любопитна детайлност е, че в редиците на ученическата групировка бил и някогашният министър на стопанската система Делян Добрев, който също е родом от Хасково, както и сестрата на Василев.

„ За да станеш оперен артист, би трябвало да имаш особени характерности на гласа, които Асен евентуално няма “, разяснява музикалната му педагожка от учебно заведение и диригентка Стефка Младенова.

Явно уроците при звезда от най-известната опера в света, а точно „ Ла Скала “ в Милано, Италия, не са дали резултат при политика, който вложил солидна сума пари, с цел да се учи от най-хубавите в сектора.

И до момента Асен продължава да пее, в това число и по време на предизборната акция на Политическа партия на няколко пъти в обществените мрежи се завъртяха клипове, в които Василев извършва с възторг „ Хубава си, моя горо “.

Изявявал се и на сбирките на хор „ Лира “, които някогашните участници в него организирали по случай годишнините от основаването му, като се събирали от всички краища на страната и чужбина, с цел да си напомнят ученическите мемоари.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР