Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов

...
Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов
Коментари Харесай

Мария Бакалова все по-близо до нова номинация за Оскар

Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов мотив за горделивост, откакто бе номинирана за Оскар в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля ". Очакваше се, че от този момент кариерата ѝ ще тръгне внезапно нагоре и пред нея ще се открият повече благоприятни условия. А новината за идната по-голяма роля на Мария Бакалова към този момент научихме предходната година.

Тогава стана ясно, че актрисата ще изиграе първата жена на Доналд Тръмп и майка на три от децата му - родената в Чехословакия - Ивана.

Биографичният филм " Стажантът " ( " The Apprentice " ) на режисьора Али Абаси е разгласен като роман за властта и упоритостта, разположен в свят на корупция и машинация. Сюжетът се концентрира върху напъните на Тръмп да построи бизнеса си с недвижими парцели в Ню Йорк през 70-те и 80-те години, както и наблюдава началото на връзките му със скандалния юрист Рой Кон (Джеръми Стронг).

Във филма Мария Бакалова ще си партнира и със Себастиан Стан, когато познаваме от Mаrvel вселената, а този път ще влезе в ролята на младия Доналд Тръмп.



И в случай че до момента тези обстоятелства бяха известни, то последните вести към " Стажантът " ни дават мотив още повече да се вълнуваме за премиерата му.

Преди са стигне до феновете обаче, филмът ще бъде показан на тазгодишния фестивал в Кан и ще има късмет да се пребори за премията " Златна палма ".

Събитието е едно от най-престижните във филмовата промишленост, а като се изключи че заглавията, които биват допускани до формалната му стратегия, не са доста, постоянно влизат в полезрението на критиците и за премиите Оскар. Това значи, че пред Мария Бакалова отново има опция за номинация от Академията, четири години след триумфа ѝ с " Борат 2 ".

" Нямам думи, с които да опиша възприятията, които изпитвам сега... Вълнувам се, щастлива съм, не мога да допускам, че това се случва! Кан е мой обичан фестивал, обичан е на всички ценители на киноизкуството и точно поради това съм на седмото небе, че нашият филм ще стартира своя път тъкмо оттова, освен това от формалната селекция ", са първите думи на Мария Бакалова след конференцията, на която са били оповестени селектираните за събитието заглавия.

Първи реакции за новия филм с нейно присъединяване - " Стажантът ", може да чакаме след 77-ото издание на фестивала в Кан, който ще се организира от 14 до 25 май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР