Преди четири години френската компания Avenir Telecom, която притежава лиценза

...
Преди четири години френската компания Avenir Telecom, която притежава лиценза
Коментари Харесай

На MWC беше представен смартфонът с най-голямата батерия в света

Преди четири години френската компания Avenir Telecom, която има лиценза за потребление на марката Energizer показа на тогавашното ревю MWC смарт телефон с батерия с потенциал 18 000 mAh. Оттогава инженерите на компанията не бездействат и на тазгодишното издание на MWC разработчикът сподели смарт телефона Hard Case P28K, чиято съществена характерност е батерия с потенциал 28 000 mAh.

Подобно на предходния модел, Hard Case P28K ще се продава под марката Energizer. Устройството е снабдено с най-голямата батерия, конфигурирана в миналото в всеобщо създаван смарт телефон. Според разработчиците едно зареждане на батерията е задоволително, с цел да обезпечи самостоятелна работа на устройството в продължение на една седмица.

В режим на диалози смарт телефонът може да работи без презареждане до 122 часа (повече от 5 дни), а в режим на подготвеност автономността се усилва до 2252 часа (почти 94 дни).

Батерията поддържа бързо зареждане с мощ до 33 W.

батерия

Недостатъкът на смарт телефона са неговите невпечатляващи хардуерни спецификации, както и размерът и тежестта му. Поради обстоятелството, че устройството е оборудвано с толкоз мощна батерия, дебелината му е 27,8 мм, а тежестта – 570 грама, което е повече от три пъти повече от дебелината и тежестта на iPhone 15. Така че за хората, които търсят елегантно устройство, това несъмнено не е уместно.

Що се отнася до други параметри, добре е да се означи неналичието на поддръжка на 5G мрежи. Хардуерът е основан на непретенциозния процесор MediaTek MT6789, който е допълнен от 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет. Дизайнът включва 6,78-инчов LCD екран с поддръжка на 1080p резолюция и тройна съществена камера. Като софтуерна платформа е употребена Android 14.

Avenir Telecom възнамерява да продава Energizer Hard Case P28K на цена от 250 евро. Смартфонът ще бъде пуснат в продажба в целия свят през октомври тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР