Преди броени дни певицата Палома Митева сключи брак с половинката

...
Преди броени дни певицата Палома Митева сключи брак с половинката
Коментари Харесай

Разведен и с две деца? Палома без да иска сподели пикантни подробности за мъжа до нея

Преди броени дни певицата Палома Митева подписа брак с половинката си Георги в Дубай. Моделката заля всички почитатели с десетки фотоси и видеа от този миг. Още преди този момент потеглиха клюки, че тя е бременна, само че към този момент сме безусловно сигурни. На всички фрагменти девойката е с коремче, поради което Паломчето даже не е могла да си закопчае сватбената рокля – очевидно това не ѝ е попречило, тъй като тя просто я е оставила незакопчана. 

 instagram

Виж още: Изкусителка №1 по родното море: " Мис Черноморец " си демонстрира дупето без позор

В края на предходната година 23-годишната инфлуенсърка стартира да споделя фотоси с въпросния мъж – първоначално го криеше с емотиконки, само че по-късно закупи малко храброст. Новият брачен партньор е сериозен предприемач с доста положително финансово положение – щом го е взела Палома, значи несъмнено има доста пари, само че не е измежду познатите ни лица. 

Виж още: Ето за какво Криско и Цвети не демонстрират сина си! Рапърът разкри истината

В деня на сватбата бъдещата мама показа една фотография, на която Георги държи две деца, а като надпис тя е добавила, че той е най-хубавият татко. Е, обстоятелствата приказват, очевидно той към този момент е баща в очакване на третата си рожба. След този кадър последваха и видеа с децата от празненството. Таткото може да е разведен, само че пък може и въобще да не се е женил – знае ли човек. 

 instagram

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР