Преди броени дни Моника Валериева проговори за първи път за

...
Преди броени дни Моника Валериева проговори за първи път за
Коментари Харесай

В опит да привлекат внимание? Миски и моделки се обръщат към исляма

Преди броени дни Моника Валериева проговори за първи път за приемането на исляма като своя вяра, писа „ България Днес “.  

Сексбомбата съобщи, че в никакъв случай не е вярвала в Исус Христос и, че ислямът е нейният „ дом ". Феновете бяха разтърсени и скептични от изненадващата смяна, само че Моника най-сетне разкри, че се оправя с трансформацията с помощта на поддръжката на родителите си. Спекулациите, че моделката е залитнала по непозната религия поради бивше гадже арабин, бяха бързо отречени от хубавицата, която акцентира, че изцяло сама е решила в какво ще има вяра и каква вяра ще изповядва. „ След избран брой произшествия години поред, след визитата ми в църкви започнах развой за промяна публично на религията “, написа хубавицата на неин почитател. И добави: „ Не мисля, че е значимо с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш “.

Миньончето от Раковски Миглена Каканашева - Мегз също преоткри себе си в исляма и към този момент от години не живее в България. Бившата фешън дизайнерка прогласи себе си като духовно гуру в обществените мрежи и дава препоръки и ум на всички „ дубайски кралици “. Арабските емирства се отразяват добре на Мегз, като тя незабавно одобри както тяхната вяра, по този начин и първокласния метод на живот и дубайския начин на живот. Милена към този момент съвсем не се мярка без хиджаб (забрадка или различен тип забрадка за главата на дамите мюсюлманки) и гордо изповядва религията.

Бившата тв водеща и риалити звезда Албена Вулева се разгласи за „ съвременна мюсюлманка “ още през 2019 година Устатата водеща още тогава се отхвърли от свинското месо и Коледа и не спираше да разгласява пътя си към новата религия. Вулева даже смени името си на Бейза Ходжа, само че в днешно време Албена си е - Албена!

Гаджето на носителя на „ Златната топка “ Карим Бензема също одобри исляма без проблем. Манекенката Джордан Озуна персонално призна това и описа по какъв начин се е решила на тази стъпка. Мъжът й също е мохамеданин и фамилията му живее в Саудитска Арабия, където футболистът подписа с локалния „ Ал Итихад “.„ Да, одобрих исляма. Направих го в мадридската джамия на дребна и интимна гала. Плаках като малко момиченце Аз съм доста сантиментална “, показа хубавицата.

Един от най-необичайните образци у нас обаче си остава Петра. Необикновеното момиче от Горна Оряховица, която стана първата българка, която осъди страната в Европейския съд по правата на индивида поради отвод на българския съд да позволи промяна на персоналните документи, в които е мъж, също се врече на Корана. За разлика от Валериева Петра не получила поддръжката от околните си и за нейното семейство промяната на вярата било по-трудно за приемане, в сравнение с промяната на пола. „ Много необичайно, аз обичам източните езици и култури и бях почнала да изучавам малко арабски преди корейския език в  университета. Коранът е  най-показателната творба за арабския, тъй като е написан на доста висок и несравним жанр “ споделя Петра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР