Преди броени дни дойде добрата новина, че момичета от Spice

...
Преди броени дни дойде добрата новина, че момичета от Spice
Коментари Харесай

Стана ясно колко ще вземе всяка от Spice Girls от турнето

Преди броени дни пристигна положителната вест, че девойки от Spice Girls се събират и потеглят на турне. Сега към този момент знае и какво ще бъде възнаграждението им.
Всяка от изпълнителките в Spice Girls ще вземе за турнето във Англия повече от 3 милиона $, а в случай че билетите за концертите се разпродадат те може да получат и повече пари, оповестява TMZ.
Анонимен източник оповестява, четирите от петте дами, които ще бъдат на турне на острова ще създадат към 550 хиляди $ за всеки от концертите си, което ще донесе на всяка по 3,2 милиона, което не е неприятно за 6 дни работа, счита БГНЕС.
Те обаче могат да създадат и повече в случай че билетите за техните концерти се продават добре. Сумата, до която може да стигне тяхното заплащане е 6.5 милиона $ за всяка.
Това несъмнено не е обезпечено. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази седмица. Певиците обаче са обезпокоени, дали ще привлекат задоволително аудитория без Виктория Бекъм.
Във видеоклип, споделен на новосъздадения акаунт в Twitter, останалите четири членки проведоха пародийно новинарско предаване, с цел да потвърдят обиколката, като започнаха да пеят една от старите си песни.
Преди оповестяването, Мелани Браун (Скери Спайс) остави вратата за включването, въпреки и в последния миг на Бекъм, в този момент изявяваща се като почитан фешън дизайнер.
" Само четири от нас сме изцяло доказани, само че вие знаете, Вик може да се причисли към нас в някакъв миг ", сподели тя пред ITV на Англия.
" Тя има живот, цялостен с всичките задължения за работа, стилната ѝ линия и децата си, тъй че тя просто не се занимава още с това ", добави Браун.
Групата продаде 85 милиона албума по целия свят.
Само два от 11-те сингъла не съумяха да доближат номер едно на английските ранглисти, до момента в който първите три сингъла пробиха и в първата петица на Съединени американски щати.
Формацията от пет изпълнителки, която се образува през 1994 година, се раздели през 2000 година, само че се събраха за международно турне през 2007 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР