Преди 6 месеца това правителство събра огромна подкрепа, но се

...
Преди 6 месеца това правителство събра огромна подкрепа, но се
Коментари Харесай

Харалан Александров: Петков трябва да свиква с мисълта, че Борисов е вождът на нашето племе

Преди 6 месеца това държавно управление събра голяма поддръжка, само че се провали пагубно. То се самосвали, тъй като продължи да живее в областта на фантазията, на революционен авангард, който ще ни заведе в светлото бъдеще. Така метафорично разказа в ефира на Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров днешната политическа обстановка у нас.

По думите му сме били на прага да провалим още една тематика – таза с районен съд Македония, само че с помощта на положителното водачество на Борисов, който направи неочакван ход, с който България се размина с огромното злополучие да остави чувството у нашите сътрудници за едно изцяло провалено общество.

Благодарение на мъдрото решение на Борисов България към този момент е мъдрата страна след вземането на решението за районен съд Македония, бе безапелационен Александров.

Той предложи на Кирил Петков да привиква с мисълта, че Борисов е водач на нашето племе. Защото ние имаме извънредно комплициран свят, а това изисква комплициран разум, какъвто има Борисов. От другата страна имаме обясняването на Политическа партия, че светът е борба на положителното и злото, като Политическа партия са на страната на положителното, което съгласно него е интелектуална, само че и морална мизерия.

Те не можаха да изоставен този роман, по тази причина ще стартира да отшумя тяхната известност, а вредите, които нанесоха на страната занапред ще ги отчитаме, посочи анализаторът.

Политическа партия не можаха да влязат в действителността на ръководството. Те не напуснаха революционната разрушителна буря, която втрещиха обществото, посочи Александров.

По неговите думи при едни бъдещи избори радикалното ядро на демократичната градска общественост ще поддържат Политическа партия, които ще заложат на хейта. От Политическа партия ще усещат по-комфортно в избирателен режим, в сравнение с в ръководството. Но той доста се надява тя да оцени смислената политика на Христо Иванов и Демократична България, която е една систематична партия за разлика от двете популистки партии – Политическа партия и Има Такъв Народ, които се сбиха за байрака на пиратския транспортен съд и го оставиха да потъне, нагледно разяснява Харалан Александров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР