Преди 20 години реших, че музиката е това, което искам

...
Преди 20 години реших, че музиката е това, което искам
Коментари Харесай

Рут Колева поставя ново начало

" Преди 20 години взех решение, че музиката е това, което желая да върша в живота си. Трябва да призная, че това беше бурно странствуване. Последните няколко години бяха формиращи и изменящи живота ми. Чувствам се пълноценна и вярна, усещам се задоволена, само че не копнея за внимание и прожектори. Не искам да бъда в центъра на всичко. Да бъда на сцена и да експортирам концерти е моето най-щастливо време и пространство, моето леговище. Но нуждая се от смяна, от пренастройване ", разкрива Рут Колева.

Тази смяна идва с първата фотографска галерия на певицата. " Дис/хармонии " е снимана с дигитален и аналогов уред. В нея ще забележим фотоси от разнообразни елементи на света, в които Рут разпознава смисъл и връзка, намира странни аналогии сред разнообразни образни детайли.

В изложбата са включени фотографски серии на спящи пасажери в японското метро, на деца в естествената им среда, било то измежду джунглите на Лаос, Виетнам, в ромската махала в Сливен или в комуна в Дания.
 Снимка 612323

Ще забележим и доста шарени хора, участващи в гей паради или просто ходещи по улиците на Ню Йорк. Някои от персонажите са търсени съзнателно от Рут Колева. Така да вземем за пример е основан и фрагмента на виатнамски музикант без очи. Образът му споделя за следствията от Втората Индокитайска война след използването на химически оръжия.

Личната история на Рут и фотографията стартира още през 2004 година, когато е едвам на 15 години и търси метод да получи достъп до бекстейдж на музикални събития. След години, към образованието си по " Медии и връзки " в Холандия, употребява фотографията с цел да опише за обществени феномени, които притеглят вниманието й.

  " Дис/хармонии " може да разгледаме сред 5 и 25 април в изложба Credo Bonum на ул. " Славянска " 2
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР