Преди 13 години, по време на втората си бременност, Валентина

...
Преди 13 години, по време на втората си бременност, Валентина
Коментари Харесай

Приказни аромати

Преди 13 години, по време на втората си бременност, Валентина Славова развива нетърпимост към парфюмите, които до оня миг харесва. Изумена, тя стартира да търси отговори за какво се случва това. Открива, че организмът є реагира единствено към парфюми със синтетични аромати. Истинските ухания внасят единствено наслада в света є. Това поражда подтик в нея да изследва натуралните аромати.
„ Взех решение да изляза от сферата на корпоративния бизнес и да стартира да се образовам в ароматерапия и натурална парфюмерия. Преминах няколко образования в Англия и Съединени американски щати, в този момент не преставам да изучавам в Университета по хранителни технологии в Пловдив “, споделя младата жена.
Междувременно, превзета от магията на благовонните миризми, Валентина основава лична линия за натурални парфюми FAIRY SCENTS. Парфюмите є са 100% естествени, със съставки от майката природа. „ Те въздействат на душeвността и трансформират отрицателните ни страсти, оказват помощ да намерим корена на паниките “, изяснява Валентина.

Ароматите влияят извънредно бързо и мощно върху усеща, мисли и държание. Ако се съмнявате, припомнете си по какъв начин единствено една миризма може да ви върне спомен за родния дом, за мама или за различен обичан човек...



Психология на ароматите
Ако желаете да изучите въздействието на ароматите върху душeвността, посетете курс на Валентина. „ Това е повече от курс, това е развой, при който човек тренира своята обонятелна памет, навлиза в себе си, опознава сенките си и придобива убеденост да върви по пътя на себепознанието “, изяснява експертът, който не пропуща и най-магичното в календара на ароматите – розоберът.

На розобер
„ Когато за първи път претърпях розобер, си потеглих пречистена и презаредена, като че ли не стъпвах на земята. У мен се породи предпочитание да споделя това прекарване с другите хора “, споделя Валя. Според нея българската роза носи най-високата осцилация на безусловната обич, по тази причина няма човек, който да устои на този еликсир за душата.  Дори тези, които дълго време са отхвърляли аромата є, по време на розобер откриват, че в действителност той е... магически.

Всеки, който се интересува от света на благоуханията, може да се свърже с Валентина.
www.fairyscents.bg
FairyScents
Статията е оповестена в бр.7/2023 година на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР