Предаването “Преди обед по bTV няма политически характер и водещите

...
Предаването “Преди обед по bTV няма политически характер и водещите
Коментари Харесай

И Сашо Кадиев изкоментира изборите: Даваме личен пример, но не ни чуват

Предаването “Преди обед ” по bTV няма политически темперамент и водещите Александър Кадиев и Десислава Стоянова доста деликатно заобикалят тематиките за властта у нас. Те обаче направиха изключение в предаването си в понеделник, ден след следващите предварителни парламентарни избори за последните две години. Причината беше, че както водещите, по този начин и седмичните им коментатори - блогърът Ирина Денева и музикантът Боби Вълче са съумели да гласоподават.

“Години наред даваме персонален образец, че би трябвало да се гласоподава, но не ни чуват ”, разяснява Сашо Кадиев, явно сърдит от ниската изборна интензивност. Деси Стоянова пък разяснява, че публични данни от ЦИК за интензивността още няма, само че тя е трагично по-ниска от това, което се надяваме, че е.



След това леко политическо отклоняване, “Преди обед ” продължи с присъщите си тематики, като коя нация в Европа е най-щастлива. България е обратно в класацията, като 42% от българите споделят, че са щастливи, а 11% - че са нещастни, като останалите са някъде по средата, изясни Деси Стоянова.

Кадиев още веднъж обърна нещата към изборите и сподели, че българските политици би трябвало да се пратят във Финландия и да се потопят в ледена вода. Това е една от техниките, която се употребява за угнетяване на егото и живот дружно. Усещането е в основата на това, че финландците са най-щастливите в Европа.

Деси Стоянова обаче разяснява, че в политическо отношение нещата във Финландия не са доста по-добре, в сравнение с у нас, тъй като след следващите избори там три партии си разделят желанията на гласоподавателите. Партията на известната министър-председателка Сана Марин губи изборите, най-много поради прекомерно великодушната обществена политика. “Ей, няма угодия ”, разяснява сътрудника ѝ Кадиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР