Предадоха на съд обвиняемите за жестокото убийство на 16-годишно момче

...
Предадоха на съд обвиняемите за жестокото убийство на 16-годишно момче
Коментари Харесай

Предадоха на съд обвиняемите за жестокото убийство на момче край Кнежа

Предадоха на съд обвинените за жестокото ликвидиране на 16-годишно момче край Кнежа, оповестиха от прокуратурата.

Двамата младежи са на 19 и 21 години. Припомняме, че на 29 ноември 2021 година, обвинените прекосявали през Кнежа, пътувайки за село Селановци с автомобил.

Случайно забелязали момчето и го попитали за пътя, защото се били объркали . Той им предложил помощта си. Качил се в колата с ангажимента да го откарат до Бяла Слатина.

По време на взаимното им пътешестване, сред тях зародил спор. Двамата нанесли на момчето удари с бухалка в тилната област на главата му. В резултат на ударите на момчето била черепно-мозъчна контузия, при което настъпила гибелта му.

Двамата причинители натоварили тялото в багажника и го откарали на необозначено бунище край Бяла Слатина. Заровили тялото и го покрили с боклуци.

Наред с това, в хода на следствието, при осъществено претършуване и изземване в дома на единия, са открити опиати и военен патрон, за което му е повдигнато обвиняване.

По време на следствието и двамата обвинени са били с непрекъсната мярка - непрекъснат арест. Предстои Окръжния съд в Плевен да насрочи заседание по делото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР