Пред мексиканския журналист Енрике Асеведо Шакира даде първото си интервю

...
Пред мексиканския журналист Енрике Асеведо Шакира даде първото си интервю
Коментари Харесай

Шакира с трогателно интервю за разбитите мечти: „В ада има запазено място за някои жени“

Пред мексиканския публицист Енрике Асеведо Шакира даде първото си изявление след стартирането на скандалната ария с аржентинеца Bizarrap и сингъла с комулбийската си колежка Карол Джи.

Откровеният разговор е записан преди седмица в Барселона и бе излъчен в понеделник вечерта по мексиканската телевизия N+ , част от Televisa, филиал на CNN.

Припомняме, че в песента „ BZRP Music Sessions Vol. 53 ”, която излезе на 11 януари, Шакира възпя разочарованието от раздялата с някогашния футболист Жерар Пике , както и нападна .

Припомнете си тук > > >  

Пред Асеведо Шакира приказва откровено за фантазиите, които се оказват заблуда , само че и за силата , която откриваме в себе си, когато загубим всичко . Тя изясни по какъв начин се е стигнало до концепцията да запише , по какъв начин музиката ѝ е помогнала да излекува разрушеното си сърце , както и за кои дами има непокътнато място в пъкъла .

Всички забавни и откровени самопризнания на Шакира ще откриете в галерията:
 Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР