Пред Камарата на общините британският министър-председател обвини руския президент, че

...
Пред Камарата на общините британският министър-председател обвини руския президент, че
Коментари Харесай

Великобритания също ще подкрепи силите на НАТО

Пред Камарата на общините английският министър-председател упрекна съветския президент, че е насочил взор и към други някогашни руски републики, с цел да възвърне руската сфера на въздействие. Той акцентира, че Русия ще се изправи пред „ невиждани наказания “ от страна на западните съдружници, в случай че реши да нахлуе в Украйна. Същевременно Джонсън изрази вяра, че актуалното напрежение към момента може да бъде позволено „ по дипломатически път “.

Той обаче акцентира, че Обединеното кралство, което управлява контингента на НАТО в Естония, обмисля даването на спомагателни войски, в случай че Атлантическият алианс реши да предприеме ограничения „ за отбрана на своите съдружници в Европа “. Лидерът на консерваторите увери, че съюзническите страни като Съединени американски щати и Европейския съюз, остават " обединени " и завършват подготовката за глобите, които биха наложили, в случай че Москва стартира атака против Киев.

„ Съгласихме се, че ще отговорим в унисон на всяка съветска офанзива против Украйна, като наложим тежки и координирани наказания, по-строги от всичко, което сме правили до момента по отношение на Русия “,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР