Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно

...
Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно
Коментари Харесай

Шеф Манчев отмъкнал изгората на гръцки бизнесмен

Пред чара на известния кулинар началник Иван Манчев дамите очевидно мъчно устояват. От няколко месеца насам звездата от „ Черешката на тортата “ и „ Кошмари в кухнята “ се носи на крилете на любовта със сексапилната мениджърка Ива Бека, само че към аферата им се е заформил любовен триъгълник, научи HotArena. Искрите сред русокосата пловдивчанка и началник Манчев.

Пред чара на известния кулинар началник Иван Манчев дамите очевидно мъчно устояват . От няколко месеца насам звездата от " Черешката на тортата " и " Кошмари в кухнята " се носи на крилете на любовта със сексапилната мениджърка Ива Бека, само че към аферата им се е заформил любовен триъгълник.Искрите сред русокосата пловдивчанка и началник Манчев наподобява са прехвърчали за пръв път при започване на февруари, когато двамата се засекли в Куршевел. В най-скъпия курорт във Френските Алпи кулинарът и актуалната му възлюбена били на фамилни почивки. Шеф Манчев бил в компанията на децата от първата си брачна половинка Марина. А Ива - дружно с тогавашната си половинка, гръцкия предприемач Христос Мурутис, споделя осведомен с връзките на новосформираната двойка в читателски сигнал до ПИК.

Отношенията сред Ива Бека и началник Манчев са се развили скорострелно . Според източника, единствено месец след ски-почивката в Алпите, двамата са заживели дружно.  Припомняме, че предходната година началник Манчев се разведе с Марина Манчева, поради тогавашната си приятелка  Цветомила. Тя му роди наследник Александър, само че единствено 4 месеца по-късно се разделиха.

На 28 декември 2019 година Наталия Кобилкина и брачният партньор й били домакини на своите другари Ива Бека и Христо Мурутис (мъжът който стои против Ива, на фотографията долу), за новогодишните празници. Месец и нещо по-късно на хоризонта се появява началник Манчев…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР