Пред БНР тя изрази мнение и за четворната коалиция: Управленската

...
Пред БНР тя изрази мнение и за четворната коалиция: Управленската
Коментари Харесай

Цецка Бачкова, ДСБ: Общи листи на ДБ и ПП ще отключи братоубийствена война на изборите

Пред БНР тя изрази мнение и за четворната коалиция: " Управленската коалиция не съумя да покаже предпочитание за промени и реализиране на тези промени. Имаше упоритости, само че не успяхме да забележим в каква посока ще вървят промените. "

Би имало смисъл в това едно технократско държавно управление да задвижи тези промени, счита Бачкова. " Едно държавно управление би могло да се легитимира само през съответна стратегия. "

Ако новият кабинет се състои от същите обединения, " мъчно може да се работи дълго време в подобен формат ", уточни Бачкова.

Според Бачкова огромна част от десните гласоподаватели се усещат непредставени в политиките на държавното управление, по тази причина и при тях се натрупва рецесия на съмнение, а дясното е разпокъсано от години.

" Много сложна беше тази коалиция. Не бих споделила, че имаше добра опция за съгласуваност на политиките с членовете и симпатизантите на партията. Широки формати на допитване до членовете и симпатизантите не са провеждани ", сподели още Цецка Бачкова.

" Голяма част от гласоподавателите на ДСБ не са очаквали коалиция с Българска социалистическа партия. "

Цецка Бачкова не счита, че коалиция с ГЕРБ е допустима след предварителните избори.

" В дясното пространство има доста разочаровани гласоподаватели, които или гласоподават с омерзение за по-малкото зло, или не гласоподават. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР