Пред близо 3 000 души публика ще излезе Лили Иванова

...
Пред близо 3 000 души публика ще излезе Лили Иванова
Коментари Харесай

3000 очакват Лили Иванова в Пловдив

Пред близо 3 000 души аудитория ще излезе Лили Иванова тази сряда, 21 февруари, когато Пловдив ще посрещне първия концерт от турнето й "За пълноценни мигове с музиката ". Домакин на концерта ще бъде спортната зала на най-новия състезателен комплекс "Сила ".
Освен че е първият град, с който огромната ни изпълнителка открива новата година, Пловдив участва с две дати в турнето на Лили Иванова. Буквално за седмици първият концерт бе изцяло разпродаден, а единствено няколко дни след оповестяването на втората дата за Пловдив - 28 юни в Античния спектакъл, стотици към този момент са закупили своите билети. Така Пловдив за следващ път се потвърждава като един от най-меломанските градове.

На сцената Лили Иванова ще излезе с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа. Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на огромната ни изпълнителка "За пълноценни мигове с музиката " - два концерта в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и 3 следващи в зала 1 на НДК в София. Билетите за всички концерти към този момент са в продажба.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР