Празничният сезон е вече тук, а изборът на подходящ и

...
Празничният сезон е вече тук, а изборът на подходящ и
Коментари Харесай

8 предложения за коледни подаръци, с които ще направите впечатление


Празничният сезон е към този момент тук, а изборът на подобаващ и автентичен коледен подарък може да бъде предизвикателство, изключително за остарели другари, на които към този момент сте подарили всичко, което сте се сетили. Това, от което постоянно ще имаме потребност обаче, е качествена козметиката и мирис, който да основава магични моменти  дръзновен, самоуверен и мекушав мирис може да е постоянно с вас във всяко градско премеждие. Какъв по-добър метод да изразите обич и благодарност от това да подарите хубост?

Този декември изберете първокласен комплект, с който ще извършите усещане и ще изненадате обичаните си хора. В тази селекция ще откриете най-хубавите артикули за хубост, които да подарите за идните празници.

Парфюмна вода  LANCÔME La Vie est Belle Holiday



За да отпразнувате края на годината, Lancôme ви кани да се потопите в сърцето на Нощта на чудесата. Нощ, в която скъпите и искрящи кутиите на Lancôme, са цялостни с незабравими артикули. Тази парфюмна вода, въодушевена от изкуството на Лувъра, е ароматът, за който мечтае всяка дама.Наречен „ Кристалната усмивка “, емблематичният флакон символизира квинтесенцията на щастието: изяществото на усмивката, изписано в кристал.

Комплект LANCÔME La Vie Est Belle Happiness



La Vie Est Belle или " животът е прелестен ", съставлява изборът да създадете собствен личен път към щастието. Разработен с най-скъпите натурални съставки, ароматът обгръща елегантността на ириса със силата на пачули и сладкия привкус на пралина. Добавени са цветните нотки на жасмин самбак и тунизийски портокалов цвят. La Vie Est Belle е мирис за дамата, която живее в сегашното, почтена, същинска и признателна, свободна от обществените ограничавания, с цел да начертае своя неповторим път.

Емблематичната серпантина Hypnôse управлява размера, а формулата SoftSculpt ™ е обогатена с провитамин B5 и прави миглите меки и гъвкави. Серумът за лице Advanced Génifique е обогатен с комплекс от 7 пребиотични и пробиотични фракции, витамин С и хиалуронова киселина, с цел да реализира очевидно изгладена и хидратирана кожа. Пребиотици: Осигуряват жизненоважен източник на хранителни субстанции за развиването на потребните бактерии. Това е повече от добър и потребен подарък.

Мъжки комплект GIORGIO ARMANI Emporio Armani



Този комплект e подобаващ за актуалния мъж, който се усеща конфортно в сегашното и постоянно е в крайник с времето. Аромат на сегашното, зареден от силата на актуалния живот. Смес от кардамон, зърна от розов пипер и листа от виолетка. Усещането за прохлада, чистата и елегантна неустрашимост го вършат отличен избор за подарък за всеки, даже и най-претенциозния мъж. Комплектът включва тоалетна вода Stronger with you Emporio Armani 50 ml и тоалетна вода Stronger with you 15 ml.

Серум за лице LANCÔME X Bearbrick Limited Edition



Серумът за лице Advanced Génifique е обогатен с комплекс от 7 пребиотични и пробиотични фракции, витамин С и хиалуронова киселина, с цел да реализира очевидно изгладена и хидратирана кожа. Хиалуроновата киселина в серума е способна да задържа огромни количества влага в кожата. Съдържа витамин С, който влиза в състава на кожата и е прочут със своите антиоксидантни качества. Серумът Advanced Génifique потвърдено работи върху микробиома на кожата, който е от решаващо значение за нейната отбрана и дарба да се възвръща. Клинично потвърдените резултати демонстрират, че кожата се възвръща по-бързо, а след единствено един флакон кожата е по-устойчива и с юношески тип. Коя жена не би желала подобен подарък за Коледа?

Комплект парфюмна вода YVES SAINT LAURENT Libre



Аромат на мощната, смела и свободна жена. Първата флорална лавандула. Ароматът показва напрежението сред изгарящата страст на портокалов цвят от Мароко и дързостта на лавандула от Франция. Дори флаконът прави усещане с острите си ъгли и първокласен аксесоар. Секси златни верижки минават към черната лакирана капачка. Комплектът съдържа парфюмна вода Libre 50 ml, лосион за тяло Libre 50 ml и парфюмна вода Libre 10 ml.

Комплект парфюмна вода GIORGIO ARMANI MY Way



My Way е мирис на преживяванията на широко-скроената, любознателна и достоверна жена. Тази, която постоянно е подготвена да разшири хоризонтите си с нови прекарвания по целия свят. Този дамски мирис е основан от стабилно извлечени съставки.

Можем да открием композиция от бергамот и портокалов цвят от Египет във връхните нотки, ослепителен пъстър букет от тубероза и жасмин от Индия в сърцето на аромата. А в базовите нотки срещаме кедър от Вирджиния, чувствена ванилия от Мадагаскар и бял мускус. Флаконът на MY WAY е като амулет, който капсулира всички срещи, които са оставили диря. А всеки размер на MY WAY – 30 мл, 50 мл или 90 мл – е планиран по този начин, че да може да се презарежда посредством рефил от 150 мл.

Комплект PRADA Paradoxe



Prada Paradoxe улавя същността на неопределимата и постоянно разрастваща се жена на Prada, която в никакъв случай не е същата, само че постоянно е себе си. Наситен с букет от бели цветя, преоткрит в авангарден автограф и уловен в емблематичен, само че непредвиден триъгълен флакон, ароматът обгръща всички парадоксални измерения на аромата.

Prada Paradoxe е интимна материализация и неповторима класификация на измеренията. Ароматът е основан от майсторите парфюмеристи Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu и Antoine Maisondieu, които съчетават непреходното и авангарда, природата и нововъведението. Ambrofix™ и Serenolide™ основат интимна и трайна диря, водена от витална топлота.

Yves Saint Laurent комплект Black Opium



Свободна и самоуверена, дамата Black opium показва женствеността си по блестящ и решителен метод. Тя непрекъснато търси нови завършения и не се стопира пред нищо. Lash Clash за величествен размер и кондензиран черен couture финиш. Два от емблематичните бюти артикули в комплект с несесер. С този мирис несъмнено ще накарате дамата да се почувства жена, а знаем какъв брой е нужно това на всяка от нас.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР