Празничната трапеза на Коледа и Нова година не може да

...
Празничната трапеза на Коледа и Нова година не може да
Коментари Харесай

Идеи за празничната трапеза

Празничната софра на Коледа и Нова година не може да е като всяка вечер. Дори и да сме фамилията и околните, даже да се познаваме от 100 години. Съвсем малко е нужно да украсим и осъществим с въодушевление даже фамилния празник, а за Нова година и нашите посетители - по-шик излъчването е наложително.

Изборът е огромен на каквито и да е украшения, само че една софра е доста по-грабваща, в случай че има персонален почерк. Нещо, което е скъпо за вас и вашите посетители, това прави вечерята специфична. Едва ли има някакви правила за красиво подредената маса. Но можем да изведем някои общи насоки:

Задайте съществена тематика на декорацията - може да е:

Забавна - с шеговити детайли, радостни послания - от салфетките до местата на гостите. Комбинацията от зелено и алено е доста подобаваща
Стилна - огромни фльонги, свещи с брокат, платнени салфетки, сгънати по хубав метод. В класическите зелено и алено добре се вплитат златно и сребърно.
Рустикална - натурални детайли, шишарки, канела, елхови клончета. Към тази украса доста отиват кафяво, бежово и бяло, което постоянно можем да разнообразим с алено

Подредете по този начин, че на гостите да им е комфортно да се хранят. Това значи множеството украса да е в центъра на масата, а не около лактите. В чинията също можете да сложите някаква декорация. Ако масата ви е кръгла, разположете една съществена украса в центъра - отбор от свещи и клончета. Ако е правоъгълна - разположете повече права линия по дългата ос на масата.

Извадете най-красивите си принадлежности, полирайте ги, поднесете най-красивите си чинии и чаши, салфетки за сервиране, запалете най-красивата си свещ. Маниер, с който не се разделяме, е да пазим красивите си движимости, " за различен път, за пред посетители, за специфичен мотив ". Е, в случай че Коледа не е специфичен мотив, кой? Вадете и не се опасявайте. ние употребяваме движимостите, не те дефинират дейностите ни.

Най-красивото бижу за всяка вечеря е домакинята й. Поне час преди да дойдат гостите, излезте от кухнята и направете каквото е нужно, с цел да изглеждате и да се чувствате добре. Облечете си красиви облекла, даже да сте вкъщи си. Доброто въодушевление на всички зависи малко или доста от вашето.

А това са единствено част от концепциите, които можете да сбъднете:

Обърнете високи чаши със столчето нагоре. Отгоре му поставете дребна чаена свещ, а самата чашка можете да напълните с дребни декорации.


Мандарините участват на всяка софра. Нека създадем по този начин, че да наподобяват неизмеримо с малко карамфил и работа с макетно ножче.


Всеки един стол става по-красив с сходни блестящо фльонги. Гостите ще се почувстват като на престол.


Персонализирайте салфетките като поставите и табелка с името на всеки посетител. Малка елхова клонка прибавя лек коледен сексапил.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР