Правоверните сайтове и дежурните ибрикчии вече са в амок. Имаме

...
Правоверните сайтове и дежурните ибрикчии вече са в амок. Имаме
Коментари Харесай

Симов: Демаскирана е цялата медийна прислуга и държанките на властта

Правоверните уеб сайтове и дежурните ибрикчии към този момент са в амок. Имаме служебно държавно управление, което ПИК дефинира като ”прокомунистическо”. Бойко Борисов жалостиво добавя, че партията му се изправя против парите на олигархията.

А проф. Антоанета скърца със зъби, че Румен Радев бил реваншист, не бил справедлив и направил титанично закононарушение - заел страна в публичните процеси. Ох, струваше си 12 години страдания, с цел да доживеем до този ден - денят в който черната кула на Мордор рухва и писъците се раздават на всички места.

Служебното държавно управление не разполага с безпределно време, само че съставът му е впечатляващ. Той е отричане на тъмните буболечки на ГЕРБ, отричане на цялата корупционна паяжина, която беше на път изцяло да умъртви България. Вероятно на това изискуем лигавите стонове, които се разнасят из пространството. Много е крепко да виждам по какъв начин ГЕРБ се вършат на жертви. Точно на този безразсъден разказ изискуем и дърдоренето за прелом. Хохохо, това явно ще е първият прелом сбъднат през избори. Хората предрешиха тази обстановка. И демаскираха цялата медийна прислуга на Борисов и всички държанки на властта. И, да, пред България има още доста тествания, доста неразрешени въпроси, само че в ден като днешния ще си разреша да ви занимавам с лирика. Има един древногръцки стихотворец - Алкей. Едно от най-известните му стихотворения гласи:

Днес би трябвало всички
да се напием — даже принудително, тъй като
тиранинът Мюрсил е мъртъв.
Наздраве!

Александър Симов, Българска социалистическа партия, Фейсбуск
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР