Православният свят чества най-светлия празник - Великден. Денят с право

...
Православният свят чества най-светлия празник - Великден. Денят с право
Коментари Харесай

Тайни и загадки: Исус владеел телепортацията

Православният свят празнува най-светлия празник - Великден. Денят с право е наименуван популярен, тъй като той символизира най-голямото знамение в историята на човечеството - успеха над гибелта. Все отново науката още няма безапелационен отговор по какъв начин е станало.  

Според много стройната версия на пловдивския откривател Валентин Марков Христос е свален от кръста, отвеян на галактически транспортен съд и реанимиран с квантова стратегия посредством извънредно мощен компютър. Той възстановил тялото на Спасителя клетка по клетка, като е бил заплатен за страданията си с живот измежду високоразвита раса в галактическите простори. Марков позволява, че земната мисия  на Христос не е завършила и финалът на най-мистериозната и трагична история на човешката цивилизация занапред следва.

Сензационната доктрина, че Исус е извънземен, поддържат учени от Института по астрономия към Руската академия на науките и техни сътрудници от Масачузетския технологически институт. Според тях Спасителят е емисар на непознат разсъдък, спуснат на Земята с галактически транспортен съд от съзвездията Кит или Еридан.

Японски експерти опитват с компютърна симулация на телепортация - извънредно комплициран пространствено-времеви развой. Според тяхната догадка Исус е биоробот, " подхвърлен " на Земята със специфичната задача да облагороди  локалните хора. Тази концепция създават и специалисти от " ПСИтех " - супер секретна лаборатория на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Учени метафизици са склонни да обяснят чудото, наречено Възкресение, като изцяло вероятен квантов развой. При него клетките на тялото покачват своята осцилация дотолкоз, че стават едно със светлината. И тялото се дематериализира - изпарява се във въздуха. Това се е случило и с разпнатото тяло на Исус, което изчезва от гробницата, макар пазачите начело. После при намаление на вибрацията той се материализира, за което има над 500 свидетелства на очевидци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР