Право да получат еднократната финансова помощ имат младежи, настанени в

...
Право да получат еднократната финансова помощ имат младежи, настанени в
Коментари Харесай

Администрацията на Президента приема заявленията на студентите и учениците за стипендия от инициативата „Подкрепи една мечта“ 

Право да получат еднократната финансова помощ имат младежи, настанени в обществена услуга, записани за студенти в първи курс във висше учебно заведение или професионален лицей в годината на довеждане докрай на междинното си обучение. Еднократна финансова помощ ще получат и дванадесетокласниците от обществените услуги, приключили единадесети клас с отличен триумф.  

Условията и редът за приемане на еднократната финансова помощ са оповестени на . Младежите би трябвало да попълнят , които могат да изтеглят от уеб страницата, и да приложат към тях увещание от висшето образователно заведение или уверение за отличен триумф от междинното учебно заведение. Разглеждането и утвърждението на подадените документи от претендентите ще се извърши от междуведомствена комисия.

Крайният период за подаване на документите е 21 октомври 2022 година, лично или по пощата, на адрес: Администрация на президента, За самодейността „ Подкрепи една фантазия “, .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР