Правно противопоставяне между Доналд Тръмп и бивш бизнес партньор идва

...
Правно противопоставяне между Доналд Тръмп и бивш бизнес партньор идва
Коментари Харесай

Потенциални неочаквани $3,5 милиарда за Доналд Тръмп висят в битката за сделката със Spac

Правно опълчване сред Доналд Тръмп и някогашен бизнес сътрудник идва на върха, като следва гласоподаване, с цел да се дефинира дали някогашните Съединени американски щати или не президентът може да отключи евентуална непредвидена облага от $3,5 милиарда, като направи компанията зад своята обществена мрежа Truth Public.

Гласуване на акционери за одобрение на договорка сред компания за придобиване със специфична цел, наречена Digital World Acquisition Corporation, и Trump Media & Technology Group е планувано за петък. Но Патрик Орландо, чийто Arc Global Investments е най-големият вложител в DWAC, до момента се е въздържал да гласоподава.

Орландо е някогашен основен изпълнителен шеф на компанията за празни чекове и е в нейния ръб. Но той заплаши да откаже поддръжката си за транзакцията.

В дело, заведено от DWAC против Arc Global във вторник, юристите, настоящи от името на Spac, настояват, че Орландо би трябвало да гласоподава в интерес на договорката и да упрекна го държи гласа „ пленник за персоналната си финансова облага “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР