Правната комисия в парламента днес трябваше да разгледа закриването на

...
Правната комисия в парламента днес трябваше да разгледа закриването на
Коментари Харесай

Епизод 2 от коалицията ГЕРБ-БСП-ДПС. Този път провалиха важно заседание на комисия

" Правната комисия в Народното събрание през днешния ден трябваше да прегледа закриването на Специализираните съд и прокуратура. Това обаче не се случи. Защото няма кворум. Заседанието се провали поради неналичието на депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и отчасти Българска социалистическа партия ". Това обобщава във Facebook журналистката от " Свободна Европа " Полина Паунова.

" Сигурна съм, че сте шокирани от тази " изненадваща " коалиция. Впрочем, тази коалиция назначи настоящия Висш съдебен съвет, който от своя страна назначи настоящия основен прокурор.

И прочее, тъкмо този Висш съдебен съвет (назначен от тази коалиция) ще избере идващия ръководител на Върховния касационен съд. Най-вероятно ще се опитат да не позволен грешката, която позволиха с Лозан Панов, не ли? ", добавя Паунова.

ФАКТИ напомня, че през вчерашния ден ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи саботираха дружно гласуването на измененията в Закона за НСО, с което демонстрираха за следващ път, че са едно цяло.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР