правка в Търговския регистър показва, че Настимир Ананиев е собственик

...
правка в Търговския регистър показва, че Настимир Ананиев е собственик
Коментари Харесай

Какви фирми има Настимир Ананиев?

правка в Търговския указател демонстрира, че Настимир Ананиев е притежател на две компании - " Анимекс " и " Слийв Блум ". Адресът на двете сдружения е бул. " Александър Стамболийски " 84. Първата компания се занимава с необятен набор от комерсиална активност, а втората със счетоводство. Управители на сдруженията са бащата на депутата от ПП-ДБ - Анани Ананиев и брачната половинка му Петя Ананиева.

Освен притежател Настимир Ананиев е съучастник в сдружението " Келтик Дриймс ", което се занимава с недвижими парцели. Партньорите му тази компания са ирландски жители.

Преди да стане народен представител, Ананиев е бил шеф на 13 компании, съгласно Търговския указател. Повечето компании, в които е бил шеф, в този момент се ръководят от Петя Ананиева. Те имат друга активност като се стартира от търговия с хранителни артикули и се стигне до издателска и рекламна активност, ръководство на недвижими парцели и други. Повечето адреси на компаниите са в центъра на София.

Ананиев е бил шеф и на компания " Борис Рикрутмънт ", в която е имал дял. Тя се намира на ул. " Петър Парчевич " и е трансферирана в следствие на белгийски жител.

В две сдружения Настимир Ананиев е бил член на съвета на шефовете. Това са фирмите " Сас Холдингс груп ", която се занимава с придобиване, ръководство, оценка и продажба на участия в български и задгранични сдружения.

Също по този начин е бил член на съвета на шефовете на компанията " Нефтогазсервиз " дружно с съветски жители. В момента те са в съвета на шефовете. Дружеството се занимава с създаване на стандарти в областта на индустриалната сигурност, образования и други.

Днес полиция и жандармерия организират интервенция на два адреса в София, свръзани с народния представител Настимир Ананиев. Полицейско наличие има на ул. " Петър Парчевич " и бул. " Александър Стамболийски ".

Акциите се правят по Европейска заповед за следствие. Тя е издадена от Кралство Белгия. Разследва се проведена незаконна група за контрабанда и пране на пари, припомня Българска национална телевизия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР