Правителството се отказало да продава държавна земя, било неизгодно. Това

...
Правителството се отказало да продава държавна земя, било неизгодно. Това
Коментари Харесай

Правителството се отказало да продава държавна земя, било неизгодно

Правителството се отказало да продава държавна земя, било неизгодно. Това разгласи министър председателят Николай Денков в Народното събрание.

„ Първо няма да се продават земи и тази тематика е завършена. Каквито и писма да са разменяни сред двете министерства – на земеделието и на финансите. Говорих и с двамата министри, може да попитате тях и те ще ви отговорят. Не е преференциално и няма да се продава земя “, разяснява Денков в отговор на въпрос на депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Денков добави още, че бюджетите на Асен Василев като финансов министър не са скандални.

„ Напълно обикновено е да си пишат министри. Единят да пита дали е обикновено да се продава земя и другият да му каже, че не е преференциално. Тогава предлагането се отдръпва и не е признато. Напълно е обикновено “, добави Денков.

Средата у нас за правене на бизнес към момента е проблематична разяснява още министър председателят в отговор на депутата от Българска социалистическа партия за България Румен Гечев.

„ Успехът на Румъния се дължи на това, че тя реформира правосъдната си система преди 10 години. Един от сериозните проблеми е средата за правене на бизнес у нас “, сподели още Денков.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР