Правителството прехвърля безвъзмездно на община Ихтиман имот - частна държавна

...
Правителството прехвърля безвъзмездно на община Ихтиман имот - частна държавна
Коментари Харесай

Промяна в собствеността на редица имоти

Правителството трансферира безплатно на община Ихтиман парцел - частна държавна благосъстоятелност, намиращ се в местността „ Геови върби “ в град Ихтиман. Имотът, който до момента е бил в ръководство на Професионалната гимназия „ Васил Левски “ - град Ихтиман е с повърхност 29 482 кв. м и е нужен на общината за уголемение на съществуващия гробищен парк.

„ Български пощи “ ЕАД ще продадат посредством търг с скрито наддаване недвижими парцели в град Стрелча и село Трудовец. Обектите не се употребяват от сдружението. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител.

На община Казанлък се дава ръководството върху парцел - обществена държавна благосъстоятелност, намиращ се на бул. „ Никола Петков “ в общинския център. Той съставлява терен с повърхност 6 274 кв. м и 4 здания в него. Досега е бил ръководен от Министерството на вътрешните работи, само че е с отпаднала за ведомството нужда. Имотът ще бъде употребен от общината за предпазване на материали за зимно разчистване и за поддръжка на цялостната техническа инфраструктура на обитаемоте места на нейната територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР