Правителството, оглавявано от Ковачевски и Ахмети, преговаря за амнистия за

...
Правителството, оглавявано от Ковачевски и Ахмети, преговаря за амнистия за
Коментари Харесай

Милошоски: Правителството договаря амнистия за Груевски, за да помага за приемане на конституционните промени

„ Правителството, ръководено от Ковачевски и Ахмети, договаря за прошка за Груевски, за той да повлияе на раздялите във ВМРО-ДПМНЕ и вероятно да им помогне да прокарат конституционните промени “, сподели през днешния ден депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски.

Политикът сподели, че измененията в Наказателния кодекс не са инцидентни, а имат двойна цел: първо да амнистират чиновници от настоящето държавно управление, „ които за жалост ограбиха страната през миналите години “, и второ – „ да повлияят на процесите, свързани с Груевски “.

„ Промените в Наказателния кодекс са контрактувани от СДСМ, ДСИ и лица от по-малките политически партии, които желаят разделяне в опозицията. Али Ахмети също обществено съобщи това изказване, съзнателно или инцидентно, в изявление. В изказването на Ахмети се акцентира, че ВМРО-ДПМНЕ, ръководена от Мицкоски, нито е преговаряла за измененията в наказателния кодекс, нито е съгласна срещу измененията в наказателния кодекс и също по този начин е срещу смяната на конституцията под българска диктовка. “ - сподели Милошоски.

Той счита, че " с това деяние СДСМ и ДСИ имат за цел да амнистират двама някогашни министър председатели, а въпреки това да трансформират правосъдните закони, които биха основали персонална полза и отбрана на сегашните чиновници на СДСМ и ДСИ ".

„ Дневният ред на СДСМ и ДСИ през идващия интервал има две съществени политически цели. Едната цел е да се спасят служителите и да има прошка за тези, които крадяха и злоупотребяваха с длъжността, а втората е да употребяват Груевски за фрагментация във ВМРО-ДПМНЕ и по този метод да си улеснят възможното приемане на конституционните промени. “ - уточни депутатът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР