Правителството одобри проект на Меморандум за сътрудничество между Изпълнителната агенция

...
Правителството одобри проект на Меморандум за сътрудничество между Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

България и Сърбия ще задълбочат сътрудничеството си в сферата на подкрепата на малките и средни предприятия

Правителството утвърди план на Меморандум за съдействие сред Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия към Министерството на стопанската система на България и Иновационния фонд на Сърбия.

В Меморандума се планува Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и Иновационният Фонд на Република Сърбия да бъдат сътрудници в региона на развиването на дребните и междинните предприятия, като дават действителни благоприятни условия за разширение на бизнес контактите сред предприятията от България и Сърбия. Двете страни поемат отговорности за продан на бизнес-информация, обвързвана с търговията, опциите за вложение, политиката и ограниченията, подхванати от всяко от двете държавни управления за поощряване на интернационализацията на дребните и междинните предприятия, оповестиха от държавната пресслужба.

Българската и сръбската страна ще си сътрудничат при образуване на промоционални прояви в услуга на дребните и междинните предприятия като замяна на визити на бизнесмени, образуване на присъединяване им в бизнес конгреси, конференции, семинари, търговски панаири, изложби, визити на делегации и други.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР