Правителството обвинява реалността, когато не може да се справи с

...
Правителството обвинява реалността, когато не може да се справи с
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Правителството обвинява реалността, когато не може да се справи с проблемите

Правителството упреква действителността, когато не може да се оправи с проблемите. Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в ефира на Българска национална телевизия. „ Най-големият търгаш сега е страната. Защо ръководещите не компенсираха бизнеса през свръхпечалбите на АЕЦ „ Козлодуй “? “, попита политикът.

В магазините олио по 3 лева няма, не знам в какви магазини пазари министър Василев, съобщи Митов. „ Ако бизнесът беше обезщетен, при всички положения цените щяха да бъдат доста по-спокойни “.

Даниел Митов попита за какво би трябвало да има инакомислещи, откакто партията му е обединена? „ В партията има инакомислещи, и рецензии се насочат, само че какво е водачеството и по какъв начин би трябвало да се върви напред – по тези въпроси явно имаме цялостен консенсус. Ние поемаме курс към предварителни избори, желаеме да образуваме избирателен щаб, който да работи още от в този момент, държавно управление в сянка и да бъдем безкомпромисна съпротива. По това нямаше диспути на конгреса. Партията е твърдо застанала зад тези цели “.

В сегашната обстановка против партията се води война напряко, наши членове и симпатизанти бяха арестувани в полицията по време на предизборната акция, тъй че в сходна обстановка има потребност от водачество, мощно водачество и обединяване към генерала, по този начин да се каже, към водача, изясни Митов.

Ние в никакъв случай не сме разгласявали, че поемаме курс на война против някого – ние постоянно сме се опитвали да оказваме помощ на държавните управления с градивни и ясни препоръки, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР