Правителството не решава нито една от кризите, а предизвиква нови.

...
Правителството не решава нито една от кризите, а предизвиква нови.
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Правителството не решава нито една от кризите, а предизвиква нови

Правителството не взема решение нито една от рецесиите, а провокира нови. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Българска национална телевизия.

Относно избора на нов шеф на Българска народна банка, Биков съобщи, че в случай че някой изиска поддръжка от тях, да я потърси обществено. „ До петък има доста време, с цел да решим какво да вършим “.

По думите му от ГЕРБ тестват ръководещото болшинство във връзка с тяхното чувство за честност.

" След като Асен Василев счита, че господин Каримански няма безупречна известност да оглави Българска народна банка, не може да бъде ръководител и на бюджетната комисия в Народното събрание, в случай че те имат обединен стандарт за честност би трябвало да одобряват нашето предложение Каримански да не бъде ръководител на бюджетната комисия, в случай че те не го създадат значи, че не се съмняват в репутацията му ", добави Тома Биков.

" Има намаляване на българската позиция във връзка с Република Северна Македония заради разнобой на импровизирано равнище, по всички проличава, че Кирил Петков е поемал избрани задължения. Ние не сме видели през последните месеци македонската страна да е направила каквито и да било крачки във връзка с българските претенции ", добави Тома Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР