Правителството не дава ясен отговор за премахването на зеления сертификат,

...
Правителството не дава ясен отговор за премахването на зеления сертификат,
Коментари Харесай

Костадинов: Правителството е без ясен отговор за сертификата, излизаме на протест

Правителството не дава явен отговор за премахването на зеления документ, по тази причина излизаме още веднъж на митинг. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в пост във Facebook.

По думите му през вчерашния ден е провел телефонен диалог с премиера Кирил Петков.

„ Той пое два уговорката - работната група за премахването на документа, свикана по наше гледище, да продължи прекъснатата си работа, и зеленият документ да бъде отстранен. Уточнихме се, че специалистите (нашите и на правителството) ще решат по кое време ще стане анулацията на документа, като самата анулация няма да е по-късно от април. Днес здравният специалист на държавното управление проф. Радка Аргирова съобщи, че съгласно нея това може да се случи още през март. Нашето мнение, естествено, е това да стане още този месец. “, изяснява той.

Въпреки това Костадинов се надява, че до края на идната седмица ще бъде открито дефинитивно решение и ще бъдат оповестени ясни периоди за унищожаване на документа.

„ Крайно време е да приключим с това потвърдено нездравословно „ зелено “ безумство - България има доста по-тежки проблеми за решение “, безапелационен е водачът на „ Възраждане “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР