Правителството не бива да се съобразява срещу кого се изправя,

...
Правителството не бива да се съобразява срещу кого се изправя,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не съм чул премиерът да си търси нов министър на финансите

Правителството не трябва да се преценява против кого се изправя, а да си гледа работата, да следва законите и да отстоява интереса на жителите. Всякакви други прочувствени или политически причини като " този е доста специфичен и не би трябвало да го пипате " – не важат. Това съобщи в предаването " Тази събота “ вицепремиерът Томислав Дончев във връзка оповестените от предприемача Васил Божков текстови известия с „ Vladi Goranov “.
Божков разгласява диалози с Vladi Goranov Бизнесменът твърди, че с тях потвърждава, че е общувал с финансовия министър по линия на хазарта
Границата е доста тънка. Един министър като политическа фигура една от функционалностите му е да упражнява цивилен надзор върху работата на институциите и да ги кара да работят по-добре, разяснява още Томислав Дончев. По думите му доста постоянно се приказва, че би трябвало да има добър разговор сред бизнеса и държавното управление. Тук границата сред подобряването на работата на институциите и лобизма е доста тънка, уточни вицепремиерът.

" Министър Горанов съобщи, че няма терзания и нищо неправилно не е правил. Не мисля, че е слагал " политически чадър " върху някого ", означи Томислав Дончев.

" Не съм чул министър председателят да си търси нов министър на финансите. Финансовият ни министър се споделя Владислав Горанов ", безапелационен беше той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР