Правителството назначи четирима областни управители - на областите Монтана, Видин,

...
Правителството назначи четирима областни управители - на областите Монтана, Видин,
Коментари Харесай

Назначиха още четирима областни управители - ето кои са те

Правителството назначи четирима регионални шефове - на областите Монтана, Видин, Благоевград и Враца. Това оповестяват от Министерски съвет.

Ивайло Антонов е назначен за регионален шеф на област Монтана. Антонов е бил шеф в ОДМВР – Монтана от 2015 година до 2019 година Преди това той е работил в „ Икономическа полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи – Министерство на вътрешните работи. Ивайло Антонов е бил шеф на бранш „ Изпиране на пари “ към ГДБОП – Министерство на вътрешните работи, шеф на бранш – „ Противодействие на проведената престъпност “ при ДАНС и други. Като чиновник на Министерство на вътрешните работи е награждаван неведнъж. Последната служба, която е заемал, е шеф на ВиК-Берковица.

Иво Атанасов е новият регионален шеф на област Видин. Атанасов е бил депутат в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно заседание. Бил е член на комисиите по право, енергетика, околна среда и водите, стопанска система и нововъведения. Атанасов е приключил право в СУ “Климент Охридски ”. Работил е като нотариус и арбитър във Видинския областен съд. От 1992 година е юрист във Видинската адвокатска гилдия. В професионалния си опит е бил юридически съветник в банки и в български и задгранични сдружения.

Мария Димова е назначена за регионален шеф на област Благоевград. Тя е магистър по право в Югозападния университет „ Неофит Рилски “. Дълги години е работила като юрист в частния бранш.

Надя Донкинска е новият регионален шеф на област Враца. Тя е магистър по финанси и заем от Стопанска академия „ Д.А. Ценов “, Свищов. Заемала е управителни позиции в банкови институции.

С държавното решение са освободени досегашните регионални шефове на четирите области.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР