Правителството на Република Северна Македония реши да затвори всички гранични

...
Правителството на Република Северна Македония реши да затвори всички гранични
Коментари Харесай

Северна Македония затвори границите си

Правителството на Република Северна Македония реши да затвори всички гранични пунктове в страната за прекосяване на задгранични жители, пасажери и транспортни средства, като се изключи преминаващи директно товарни транспортни средства, представители на дипломатическия корпус в страната, както и за други лица, за които достъпът ще бъде обезпечен от Министерството на вътрешните работи.
Разрешението ще зависи от предварителното мнение на Главния координационен спешен щаб, потвърждаващо, че има съответен държавен или стопански интерес, съобщи министърът на опазването на здравето Венко Филипче на конференция.
Международното летище Скопие също ще бъде затворено. Ще могат да кацат държавни, военни, товарни, медицински и филантропични полети до 48 часа от датата на влизане в действие на актуалното решение.
Филипче съобщи, че Министерството на вътрешните работи би трябвало да работи по-организирано във връзка с инспекциите и решенията за налагане на карантина и да осведоми навреме държавното управление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР