Правителството на Обединеното кралство беше наречено безгръбначно“ и предаващо Брекзит“,

...
Правителството на Обединеното кралство беше наречено безгръбначно“ и предаващо Брекзит“,
Коментари Харесай

Сами Уилсън от DUP нарича правителството на Обединеното кралство „безгръбначно“ и „предаващо Брекзит“

Правителството на Обединеното кралство беше наречено „ безгръбначно “ и „ предаващо Брекзит “, откакто разкри това, което приветства като „ вярната “ договорка за възобновяване на шерването на властта в Стормонт.

Министърът на Северна Ирландия Крис Хийтън-Харис сподели, че привеждането в сходство със законодателството на Европейски Съюз към този момент няма да се ползва автоматизирано според проектите на английското държавно управление, добавяйки, че ще бъде признато законодателство, което да удостовери конституционния статут на Северна Ирландия.

Той похвали водача на DUP Джефри Доналдсън за неговия ангажимент и работа по време на договарянията, като сподели на депутатите в Лондон: „ Резултатът, както се надявам, че уважаемите членове ще се съгласят, е договорка, която, взета като цяло, е вярната за Северна Ирландия и за съюза.

„ С този пакет в този момент е време определените представители в Северна Ирландия да се съберат, да сложат завършек на двете години невъзможност и да стартират още веднъж работа в полза на хората, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР