Правителството на Канада възнамерява да предаде на Германия пет газови

...
Правителството на Канада възнамерява да предаде на Германия пет газови
Коментари Харесай

Канада ще предаде на Германия пет газови турбини за Северен поток

Правителството на Канада има намерение да съобщи на Германия пет газови турбини за газопровода " Северен поток ", които сега се ремонтират в Монреал, съобщи главата на канадското външно министерство Мелани Джоли.

" Такова беше решението, което взехме. Това е тъкмо това, за което ни помоли Германия ", сподели Жоли в изявление за телевизинния канал CBC, разяснявайки дадената стъпка.

" Северен поток " - главният маршрут за доставка на газ от Русия за Европа, от средата на юни работи с ограничавания, а от края на юли - единствено с 20% от съвсем 170 милиона кубически метра пропускателна мощ дневно.

Според съветската страна, ограничението на доставките се дължи само на глобите, поради които породиха проблеми с поддръжката и ремонта на газопреносните елементи на Siemens. Сега единствено обезпечава работата на автомагистралата.

Доставката в Германия на турбината за " Северен поток " след ремонта в Канада не дава отговор на изискванията на контракта - Русия се нуждае от удостоверение, че тази и другите турбини, които...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР